CHEF ABBAS

CHEF ABBAS Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 249 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chef Abbas. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2022 om 20:33 Zeer smaakvol eten en een rijke portie. Chef Abbas is één van de lekkerste keukens van Gorinchem. Bezorging was exact op het gecommuniceerde tijdstip.
8 mei 2022 om 20:13 Altijd goed, ik weet niet wat deze man met de kip doet maar het is geweldig
30 apr 2022 om 22:14 Ook dit keer weer heerlijk!
9 apr 2022 om 20:56 Super goed eten! Echt een aanrader! Echt alles super vers en goed bereid. We bestellen vaker hier en altijd goed..
2 apr 2022 om 19:19 Het eten was weer heerlijk! Bezorging mag iets sneller maar het was het wachten waard.
26 feb 2022 om 21:10 De bezorging was later dan aangegeven. Het eten was weer heerlijk en goed heet, dus dat maakte alles goed!
17 feb 2022 om 23:38 Weer heerlijk gegeten uit de voortreffelijke Perzische keuken van Abbas! Echt een aanrader als je zin hebt in een lekkere, gezonde en kleurrijke maaltijd. Ja, bezorgen duurt lang, maar volgens mij wordt het eten met veel aandacht en passie bereid!
11 feb 2022 om 23:58 Heerlijk eten ga zeker vaker bestellen! Lekkerste tot nu toe op Thuisbezorgd!
23 jan 2022 om 23:13 Het is dat het eten zo smaakvol is, dat ik hier toch af en toe bestel. Vandaag echter rond 14.00 uur besteld om in ieder geval op tijd te zijn en gewenste bezorgtijd van 18.45 uur aangegeven. Ze kwamen pas een uur later (nadat ik gebeld had). Jammer!
22 jan 2022 om 20:26 Eten was half uur te laat, niet wat ik had besteld en ook nog eens niet lekker. Het folie was niet van de bakjes af te krijgen. Dit is niet wat ik gewend ben van Abbas.
21 jan 2022 om 21:45 slechte verpakking,niet goed gesaeld,lekte eten moeilijk uit elkaar te houden,alles ziet er hetzelfde uit, eten wel goed van smaak bezorging prima op tijd